Sökes: Engagerade ledamöter till styrelsen för Hållbara Gotland

Sökes: Engagerade ledamöter till styrelsen för Hållbara Gotland

Publicerad: 2024-01-17

Hållbara Gotland strävar ständigt efter att driva hållbarhetsagendan framåt och skapa en positiv förändring på vår vackra ö. För att förstärka vårt engagemang och öka vår påverkan söker vi nu efter passionerade och kompetenta individer från våra medlemsföretag och organisationer för att bli en del av vår styrelse.

 

Vi söker dig som:.

  1. Har erfarenhet inom hållbarhets området och/eller av styrelsearbete.
  2. Vill och kan delta aktivt med både strategiskt och operativt arbete i nätverket
  3. Representerar ett företag/organisation som är medlem i Hållbara Gotland – eller kan tänka sig att bli det.

 

Vad förväntas av en ledamot i Hållbara Gotlands styrelse?

Som styrelsemedlem spelar du en nyckelroll i att forma och driva Hållbara Gotland framåt. Du kommer att delta i strategiska beslut, initiera och stödja projekt samt vara en representant för Hållbara Gotland gentemot våra medlemmar och samarbetspartners. Ditt engagemang och din kompetens kommer att vara avgörande för att bidra till vår fortsatta tillväxt och påverkan.

 

Styrelsen träffas cirka 6-8 gånger per år och utför även en del operativt arbete mellan mötena som att t ex bistå vid seminarier.

Idag leds styrelsen av ordförande Markus Wahlgren och består av flera engagerade personer med en bred kompetens. Läs om vår nuvarande styrelse här.

 

Låter det intressant för dig eller vill du tipsa om någon annan?

Skicka ett mejl till lisahaggstam@gmail.com där du kort beskriver vem du är och varför du vill kandidera till vår styrelse. Vi behöver din ansökan senast 15 februari!

Datum

2024-02-15

Det är hög tid att göra skillnad!

Välkommen att bli medlem i nätverket Hållbara Gotland — vårt mål är att ge dig kunskap och omvärldsbevakning runt de globala målen.

Ansök om medlemskap idag!