Obs inställt! Nätverksträff: lunchträff med Samhall

Obs inställt! Nätverksträff: lunchträff med Samhall

Publicerad: 2023-12-20

Aktiviteten är dessvärre inställd. Nytt datum kommer förhoppningsvis till hösten.

Välkommen på en nätverkande lunchträff med fokus på social hållbarhet. Vi får en bild av vad Samhall arbetar med och hur de uppfyller flera av de globala målen. Social hållbarhet är Samhalls affärsidé! I mer än 40 år har Samhall arbetat med att bryta utanförskap genom att skapa riktiga jobb till personer med funktionsvariationer:

”En viktig del i vad vi gör är att lotsa medarbetare vidare till nya jobb utanför Samhall. Vi har ett lite speciellt mål om att minst 1500 personer ska lämna oss för ett annat jobb. Vi vill att andra organisationer ska se vilken tillgång våra medarbetare kan vara för dem och samarbetar med företag och organisationer som har behov av att rekrytera. Här kan vi verkligen vara en lösning för branscher som idag har svårt att hitta personal och som vill bredda sin rekryteringsbas. Det här är bra för individen som får möjlighet att utvecklas, bra för kunden som får engagerad personal och bra för samhället eftersom fler kommer i jobb och kan bidra!”
– Patrik Bengtsson, vd Samhall Gotland

Hållbara Gotland bjuder på lunch. Anmälan till info@hallbaragotland.se – senast den 11 maj

Datum

2023-05-12

Tid

11:30

Plats

Domkyrkoförsamlingens församlingshem. Norra Kyrkogatan 2 i Visby.

Det är hög tid att göra skillnad!

Välkommen att bli medlem i nätverket Hållbara Gotland — vårt mål är att ge dig kunskap och omvärldsbevakning runt de globala målen.

Ansök om medlemskap idag!